Se Incarca...
SKU
2603266
Tega baby Comfort Cadita anatomica verde este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tega baby Comfort Cadita anatomica verde

Cadita cu forma anatomica si senzor de temperatura pentru bebelusi. Produs de calitate superioara, cu suport anatomic incorporat si senzor de temperatura. Designul special permite spalarea copilului fara asistenta unei alte persoane.
146,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie: Un adult trebuie sa fie in permamenta alaturi de copil in timpul folosirii caditei pentru a evita pericolul de inec. Varsta de folosire: 0 papa la 15 luni. Instructiuni:Cadita cu forma anatomica a fort realizata in scopul sustinerii copilului in timpul imbaierii si este utila in special pentru copiii aflati in primele luni de viata. Exista 2 posibilitati de folosire a caditei: 0-6 luni, posibilitatea utilizarii chiar de la prima imbaiere, pana ce copilul va putea sa stea singur, 6-15 luni, pozitia aplicabila din momentul in care copilul poate sta singur pe picioarele sale pana ce acesta poate fi imbaiat intr-o cada pentru adulti. Atentie: Pentru a evita accidentele copilul trebuie sa fie in permanenta supravegheat de un adult. Forma anatomica a caditei are rolui de a usura imbaierea insa nu previne posibilitatea inecului. Asigurati-va ca a-ti asezat cadita pe o suprafata plana, stabila si sigura. Nu asezati cadita pe suporturi ce nu cunt concepute special pentru acest tip de cadita. Nu asezati copilul pe burta. Verificati temperatura apei inainte de folosire( sa nu depaseasca 37 grade Celsius). Termometrul incorporat al caditei indica temperatura aproximativa a apei. Din motive de siguranta se recomanda imbaierea a unui singur copil o data. Nu lasati cadita in apropierea surselor de caidura. Important!Verificati dopul de evacuare a apei sa fie bine fixat. Apoi umpleti cadita cu apa calda pana ce ajunge la nivelul indicat pe lateralul caditei. Inainte de imbaiere pregatiti-va toate obiectele necesare pentru a evita lasarea copilului nesupravegheat. Dupa ce imbaierea s-a incheiat puteti curata cadita cu sapun si apa calda. Nu folositi solventi, detergenti sau mijloace, produse aspre.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare