Se Incarca...
SKU
2603349
Tega Baby Miekka Reductor toaleta moale roz este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tega Baby Miekka Reductor toaleta moale roz

Reductor toaleta ideal pentru a dezvolta independenta in folosirea toaletei a copilullui. Manerul si forma ergonomica sporeste confortul, securitatea si siguranta copilului. Designul special garanteaza confortabilitate.
76,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Este destinata copiilor cu varsta de peste 18 luni si greutatea de peste 25 kg. Usor de curatat, se poate agata dupa folosire. Designul colorat atrage copilul sa foloseasca produsul. Desenul este realizat cu tehnologie iml ce garanteaza durata indelungata. Se potriveste pe toaleta standard.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok