Se Incarca...
SKU
2603310
Tega Baby olita muzicala scaunel mov este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tega Baby olita muzicala scaunel mov

Mini-toaleta muzicala pentru copii, de culoare mov. Este o olita practica, avand un design nou si fiind fabricata din material plastic de inalta calitate,.
44,99Lei 25,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Va rugam cititi cu atentie instructiunile de utilizare si pastrati-le pentru informatii ulterioare. Instructiuni: Pozitionati produsul pe o suprafata rigida la nivelul solului. Nu utilizati produsul daca prezinta defectiuni sau daca este incomplet. Nu lasati copilul nesupravegheat in timp ce foloseste produsul. Nu-l pozitionati langa surse de caldura. Important: Nu aruncati produsul impreuna cu deseurile obisnuite. Bateriile consumate returnati-le magazinului sau unui centru de reciclare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok