Se Incarca...
SKU
2603372
Tega Baby reductor pentru toaleta moale Cars albastru este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tega Baby reductor pentru toaleta moale Cars albastru

Se potriveste pe toaletele standard. Designul colorat atrage copilul sa fololoseasca produsul. Ideal pentru a dezvolta independenta in folosirea toaletei a copilului.
75,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Usor de curatat - se poate agata dupa folosire. Designul colorat atrage copilul sa fololoseasca produsul.Desenul este realizat cu tehnologie IML ce garanteaza durata indelungata. Designul special garanteaza confortabilitate. Manerul si forma ergonomica sporeste confortul, securitatea si siguranta copilului. Ideal pentru a dezvolta independenta in folosirea toaletei a copilului. Este destinat copiilor cu varsta de peste 18 luni si greutatea de peste 25 kg.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok