Se Incarca...
SKU
2603344
Tega Baby Reductor toaleta anti-derapant roz este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tega Baby Reductor toaleta anti-derapant roz

Reductor toaleta este confortabil pentru copil datorita materialului utilizat. Este practic, igienic si usor de curatat. Realizat din material de calitate, prevazut cu un strat antiderapant.
51,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Va rugam cititi instructiunile de utilizare inainte de folosire si pastrati-le pentru informatii ulterioare. Asigurati-va ca reductorul este asezat bine pe toaleta. Nu folositi produsul daca este deteriorat sau incomplet. Nu lasati copilul nesupravegheat in timpul folosirii. Nu asezati produsul langa o sursa de caldura. Curatati produsul cu sapun pentru copii si apa calda. Nu folositi solventi, detergenti sau produse abrazive.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok