Se Incarca...
SKU
2603289
Tega baby Safari Cadita de baie copii albastru 86 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tega baby Safari Cadita de baie copii albastru 86 cm

Cadita de baie pentru nou-nascuti confectionata din plastic rezistent, cu forma anatomica, rotunjita. Poate fi folosita cu suport (care poate fi achizionat separat, optional). Dimensiuni 86 cm.
75,39Lei 37,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Va rugam cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare si pastrati-le pentru inforrnatii ulterioare. Atentie: Un adult trebuie sa fie in permanenta prezent pentru a evita riscul de inec.Nu lasati copilul niciodata copilul nesupravegheat. Destinat copiilor cu varsta intre 0 si 12 luni. Intotdeauna asezati cadita pe o suprafata solida, stabila si sigura. Pentru folosirea in conditii de siguranta folositi cadita impreuna cu standul proiectat pentru aceasta. Nu asezati copilul pe burta. Asigurati-va ca apa nu este prea fierbinte. Termornetrul inclus afiseaza temperatura cu aproximatie. Copilul se aseaza in cadita cand termometrul arata 37 grade Celsius. Din motive siguranta nu este permisa folosira caditei de mai multi copii deodata. Nu pozitionati cadita langa sursa de caldura. Nivelul maxim de apa este de 10 cm. lnainte de a plasa copilul in cadita luati.toate lucrurile necesare pentru a evita lasarea acestuia nesupravegheat in cadita. Cadita trebuie curatata cu apa calda si sapun. Nu folositi solventi, detergenti sau abrazivi sau obiecte ascutiteMaterialul plastic din care este fabricata cadita, este foarte rezistenta si de lunga durata. Poate fi folosit mai practic cu suportul pentru cadita
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok