Se Incarca...
SKU
2603296
Tega Baby Suport cadita anatomic reazem pentru bebelusi verde este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tega Baby Suport cadita anatomic reazem pentru bebelusi verde

Suport pentru cadita din plastic, care se ataseaza cu ventuze, forma anatomica. Copilul sta pe spate, intr-o pozitie stabila, confortabila, cu bratele si picioarele libere. Capul copilului este la suprafata apei, iar corpul este in apa.
48,39Lei 24,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Va rugam cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare si pastrati-le pentru informatii ulterioare. Atentie: Un adult trebuie sa fie in permanenta prezent pentru a evita riscul de inec. Nu lasati copilul niciodata nesupravegheat. Destinat copiilor cu varsta intre 0 si 12 luni. Intotdeauna asezati cadita pe suprafata solida, stabila si sigura. Nu asezati copilul pe burta. Asigurati-va ca apa nu este prea fierbinte. Din motive de siguranta nu este permisa folosirea produsului de mai multi copii deodata. Nu pozitionati produsul langa o sursa de caldura. Inainte de a plasa copilul in cadita luati la dumneavoastra toate lucrurile necesare pentru a evita lasarea acestuia nesupravegheat in cadita. Produsul trebuie curatat cu apa calda si sapun. Nu folositi solventi, detergenti sau abrazivi sau obiecte ascutite.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare