Se Incarca...
SKU
1946181
Tesa Moll garnitura de etanseizare autoadeziva D-Profile 3-7 mm 6 m Extra Large 9 mm alb este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tesa Moll garnitura de etanseizare autoadeziva D-Profile 3-7 mm 6 m Extra Large 9 mm alb

Garnitura din cauciuc autoadeziva cu profil D cu gol central pentru ferestre si usi. Foarte rezistenta la intemperii. Usor de desprins.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
26,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Este o garnitura de izolare impotriva curentilor de aer, adecvata pentru numeroase usi si ferestre. Poate fi aplicata rapid, iar daca sunt necesare lucrari de reparatii si reinlocuire este usor de indepartat. Profilul din cauciuc foarte durabil poate rezista la aproape toate conditiile meteorologice si functioneaza garantat cel putin 8 ani. Rezista la UV si ozon si poate face fata chiar si temperaturilor extreme, intre -50 si 60 grade Celsius. Utilizati-l pentru a izola spatii goale intre 1 si 3.5 mm si economisiti pana la 20% din factura dumneavoastra la energie. Dupa etansare, se recomanda sa aerisiti periodic (pentru a evita aparitia mucegaiului). Produs in Germania.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok