Se Incarca...
SKU
2707100
Tesori d Oriente Mixed EDT 100ml + Body Cream 300ml + Bag Gift este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tesori d Oriente Mixed EDT 100ml + Body Cream 300ml + Bag Gift

Apa de toaleta Tesori d Oriente Mosc Alb 100ml Notele de Mosc si cele de Ambra, armonios imbinate, mangaie pielea, lasand o senzatie ametitoare si seducatoare de lunga durata.
69,39Lei
173,48Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest parfum a fost conceput selectand cele mai fine si mai pretioase esente. Moscul alb incita simturile, stimuleaza senzatiile si energia sexuala. Ambra indeparteaza energiile negative, armonizeaza emotiile si simturile. Crema de corp iti ingrijeste pielae, lasand pentru mult timp o aroma puternica de mosc si ambra. Contine uleiuri esentiale care revitalizeaza, reimprospateaza si tonifica intregul corp, oferind o senzatie generala placuta. Inflamabil. Doar pentru uz extern. A se tine departe de caldura si flacari. Doar pentru uz extern. Testat dermatologic.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare