Se Incarca...
SKU
2523252
Textibrod set 2 prosoape pentru bucatarie alb si verde bumbac si poliester 50 x 70 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Textibrod set 2 prosoape pentru bucatarie alb si verde bumbac si poliester 50 x 70 cm

Set alcatuit din 2 prosoape de bucatarie, de culoare alb si verde, cu dimensiunea de: 50 x 70 cm. Compozitie: 75% bumbac si 25% poliester.
18,19Lei 7,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ciclu normal de spalare, la maxim 40 grade Celsius. Articolul nu trebuie inalbit si trebuie spalat doar cu detergent delicat pentru rufe colorate. Calcati la temperaturi moderate, la maxim 150 grade Celsius. Produs in Romania.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok