Se Incarca...
SKU
2748118
Tide Detergent Instant Dissolution Touch of Lenor color 1.5kg 20 spalari este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tide Detergent Instant Dissolution Touch of Lenor color 1.5kg 20 spalari

Detergent Tide Instant Dissolution Touch of Lenor color, 1.5kg, 20 spalari.
37,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Detergent pudra ce se dizolva atunci cand intra in contact cu apa, activandu-se instantaneu, lasand rufele colorate perfect curate si culorile vii, precum si o prospetime de durata. Este conceput pentru eliminarea chiar si celor mai persistente pete, din zonele greu de curatat, cum ar fi mansetele, gulerele si zonele axilare, lasand hainele impecabil de curate. Pentru un plus de catifelare si prospetime, folositi-l impreuna cu balsamul de rufe Lenor. Noul detergenl pudra Tide 2in1 Color Lenor Touch iti ofera o putere mai mare de curatare pentru hainele tale si ale familiei! Noua formula Tide 2in1 Color Lenor Touch are grija de bugetul tau! O singura doza de Tide echivaleaza cu doua doze de detergent obisnuit si te ajuta sa obtii rufe imaculate de la prima spalare! Tide te va ajuta sa arati mai bine ca niciodata in haine care stralucesc de curatenie. Este cel mai simplu mod de a spala haine. Cu noul Tide vei economisi timp pretios pentru ca formula eficienta Tide indeparteaza petele dificile de la prima spalare si nu este nevoie sa repeti ciclu de spalare. In plus, Tide iti va invalui hainele cu un miros placut de care te vei bucura intreaga zi. Doza recomandata pentru un ciclu de spalare este 100g. Beneficii Detergent automat Tide: Detergentul Tide care ofera prospetime optima. Conceput pentru protejarea culorilor si oferirea unei prospetimi de durata, chiar si in zonele greu de curatat, cum ar fi mansetele, gulerele si zonele axilare. Detergent praf cu tehnologie de prevenire a reziduurilor. Mentine culorile hainelor vii, cu o nota proaspata de Touch of Lenor Fresh. Atentionari Detergent pudra Tide: Poate provoaca iritarea pielii. Poate provoca o iritare grava a ochilor. Foarte toxic pentru mediul acvatic. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati numai in recipientul original. In caz de contact cu pielea: Spalati cu multa apa. In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. In caz de inghitire: Sunati imediat la un Centru de Informare Toxicologica/ un medic. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Eliminati continutul/recipientul la un centru corespunzator de colectare a deseurilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare