Se Incarca...
SKU
2279391
Tide Touch Of Lenor detergent Pudra 6 kg 60 Spalari este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tide Touch Of Lenor detergent Pudra 6 kg 60 Spalari

Tide Touch of Lenor a fost creat pentru ca familia ta sa arate mereu impecabil. Detergent automat Tide 2in1 cu parfum Lenor, sub forma de pudra pentru 60 de spalari.
59,22Lei 43,86Lei
7,31Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu iti mai exila hainele intr-un tinut indepartat de acum incolo, ai incredere in Tide Touch of Lenor pentru o curatare impecabila unica! Puterea de curatare Tide este acum disponibila si cu prospetimea naturala si delicata a balsamului Lenor. Atentie! Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. In caz de inghitire sunati la un centru de informare toxicologica/un medic. Daca este necesara consultarea medicului tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Poate provoca o reactie alergica.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare