Se Incarca...
SKU
2624491
Transiblock Rol-on impotriva transpiratiei Piele Sensibila 25ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Transiblock Rol-on impotriva transpiratiei Piele Sensibila 25ml

Roll on impotriva transpiratiei excesive asigura protectie de la 3 pana la 5 zile perioada de timp in care nu este necesara utilizarea concomitenta a unui alt antiperspirant.
23,80Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Utilizare: Transpiblock se aplica seara pe pielea curata si uscata. Se asteapta pana axila este din nou uscata. Dimineata, pielea se spala cu apa si sapun, nefiind necesara reaplicarea produsului. In prima saptamana de folosire se recomanda utilizarea Transpiblock o data la 2 zile, iar din a doua saptamana se va aplica o data la 3 zile. Atentionari: Doar pentru uz extern. A nu se aplica dupa epilare. In primele zile de utilizare exista posibilitatea manifestarilor unor efecte ca: roseata, mancarime, usturime. Nu se aplica pe piele lezata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare