Se Incarca...
SKU
2639478
U-grow Cana cioc tritan 260 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

U-grow Cana cioc tritan 260 ml

Cana din material tritan de inalta calitate, fara bpa, translucid ca sticla, rezistent la lumina si cadere, rezista la temperatura ridicata 100 grade Celsius. Cioc de silicon moale, rezistent la muscaturi.
52,09Lei 42,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu stropeste pe fata sau pe haine. Supapa anticurgere. Realizata pentru a face trecerea mai usoara de la biberon la cana. Precautii: Folositi acest produs sub supravegherea unui adult. Nu permiteti copilului sa alerge sau sa mearga cu produsul. Verificati intotdeauna temperatura bauturii oferita copilului. Verificati a intotdeauna toate componentele imediat dup e utilizar Lichidele fierbinti sau carbogazoase nu sunt recomandate. Nu utilizati substante f tierbinti sau carbogazoase nu sunt recomandate. Nu utilizati cu substante chimice daunatoare pentru curatare. Acest lucru poate provoca daune suprafetei canii.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare