Se Incarca...
SKU
2639477
U-grow Cana cu cioc 260 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

U-grow Cana cu cioc 260 ml

Cana realizata din polipropilena de inalta calitate folosita in industria alimentara, fare bpa, translucida ca sticla, rezistenta la lumina si cadere, rezista la temperatura ridicata de pana la 110 grade Celsius.
27,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cioc de silicon moale, rezistent la muscaturi. De asemenea, nu raneste gingiile copilului. Nu stropeste pe fate sau pe haine. Supapa anticurgere. Realizata pentru a face trecerea mai usoara de la biberon la cane. Precautii: Folositi acest produs sub supravegherea unui adult. Nu permiteti copilului sa alerge sau sa mearga cu produsul. Verificati intotdeauna temperatura bauturii oferita copilului. Verificati a intotdeauna toate componentele imediat dup e utilizar Lichidele fierbinti sau carbogazoase nu sunt recomandate. Nu utilizati substante f tierbinti sau carbogazoase nu sunt recomandate. Nu utilizati cu substante chimice daunatoare pentru curatare. Acest lucru poate provoca daune suprafetei canii.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok