Se Incarca...
SKU
2627995
U-Grow Safety U208-HRT scaun auto inimioare multicolor 9-36 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

U-Grow Safety U208-HRT scaun auto inimioare multicolor 9-36 kg

Scaunul este dotat cu un ham in 5 puncte si catarama cu eliberare rapida, utilizabil pentru copiii cu greutati de la 9 kg la 18 kg (cu varste aproximative de la 9 luni pana la 4 ani).
394,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Poate fi transformat intr-un scaun inaltator cu spatar pentru copii din grupele 2 si 3, cu greutati de la 15 kg la 36 de kg (cu varste aproximative de la 3 la 12 ani). Detasare facila a spatarului pentru transformare in inaltator fara spatar pentru copii din grupa 3, cu greutati de la 22 de kg la 36 de kg (cu varste aproximative de la 6 la 12 ani). Tetiera complet reglabila pentru siguranta sporita, sustinere si utilizare mai indelungata a scaunului. Ham in 5 puncte prevazut cu o curea de reglaj, protectii pentru centuri si catarama. Huse complet detasabile si lavabile. Acest scaun poate fi utilizat in vehicul numai cu fata catre directia de mers.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare