Se Incarca...
SKU
2639471
U-grow Set 2 protectii pentru san silicon este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

U-grow Set 2 protectii pentru san silicon

Protectii pentru san realizate din silicon alimentar, rezista la temperaturi de pana la 200 grade Celsius. Designul protectiilor de san maximizeaza suprafata de contact cu bebelusul in timpul alaptarii.
18,99Lei 11,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Precautii: Inainte de fiecare utilizare, protectiile de san vor fi sterilizate in apa fierbinte timp de 3-5 minute. Protectiile de san pot fi sterilizate cu abur sau prin fierbere. A nu se depozita langa surse de caldura. A se pastra intr-un spatiu uscat si aerisit.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok