Se Incarca...
SKU
2635591
U-Grow taliometru cu ultrasunete este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

U-Grow taliometru cu ultrasunete

Acest dispozitiv masoara inaltimea corporala prin tehnologia cu ultrasunete.
Perioada de garantie
24 luni
59,99Lei

Petul produsului include costul de 0,12Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Masurare: Apasati usor pe buton pentru masurare. Reactivare: Apasati usor pe buton pentru ca dispozitivul sa iasa din Stand By. Comutarea intre unitatile de masura: Apasati si mentineti apasat butonul pana in momentul in care ecranul afiseaza 9999, apoi eliberati-l. Dispozitivul va activa functia de comutare intre unitatile de masura. Selectati unitatea de masura prin apasarea scurta a butonului. Dispozitivul se va opri automat dupa cateva secunde, in cazul in care butonul nu este apasat.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok