Se Incarca...
SKU
2575187
U-Grow termometru senzor infrarosu este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

U-Grow termometru senzor infrarosu

Practic si usor de utilizat. Dispozitivul are un design special care permite masurarea temperaturii corpului uman de la o distanta de 3-5 cm de frunte. Masurarea este sigura si stabila datorita sistemului de detectare cu infrarosu.
208,69Lei

Petul produsului include costul de 0,60Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dispozitivul este prevazut cu alarma sonora in cazul depasirii temperaturii de 38 grade Celsius (100.4 grade F). Termometrul memoreaza ultimele 32 de masurari ale temperturii. Ecran LCD luminat cu trei culori. Valoarea temperaturii poate fi afisata in grade Celsius sau Fahrenheit. Utiizare prelungita (40.000 de masurari).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok