Se Incarca...
SKU
2615587
U-Grow UCO-001 organizator pentru scaun masina negru este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

U-Grow UCO-001 organizator pentru scaun masina negru

Permite organizarea obiectelor din masina. Potrivit pentru majoritatea scaunelor de masina. Ajuta la protejarea partii din spate a scaunelor masinii.
Perioada de garantie
24 luni
61,29Lei 44,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Organizatorul pentru masina permite depozitarea la indemana a diverselor obiecte si protejeaza partea din spate a scaunelor masinii impotriva lovirii cu picioarele de catre copii; buzunar cu plasa pentru depozitarea obiectelor mari; 1 buzunar pentru depozitarea in siguranta a tabletei; buzunar adanc pentru depozitarea obiectelor voluminoase; buzunar posterior mare, pentru depozitare suplimentara; 6 buzunare frontale accesibile; durabil, usor de curatat; sistemul universal este potrivit pentru majoritatea scaunelor de masina. Curatare: Stergeti cu o carpa umeda. Nu utilizati inalbitor. Lasati produsul sa se usuce. Material: 100% poliester.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare