Se Incarca...
SKU
1764159
Ulei motor mobil super 3000 x1 5w40 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ulei motor mobil super 3000 x1 5w40

Ulei de motor sintetic extra performant bazat pe tehnologia uleiurilor sintetice mobil. Destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale autoturismelor.
50,29Lei
50,29Lei / l

Petul produsului include costul de 1,23Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ideal pentru motoarele moderne, extrem de performante, in special cele turbo alimentate. Asigura economie de combustibil. Datorita vascozitatii reduse, asigura o lubrifiere foarte buna a componentelor motorului ce necesita protectie deosebita la pornirea la rece. Reduce uzura motorului si formarea depunerilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok