Se Incarca...
SKU
2461246
Ursuletul Winnie Puh Casuta din strada Puh - Milne este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ursuletul Winnie Puh Casuta din strada Puh - Milne

Ursuletul Winnie Puh nu este din plus, ci din cuvinte, si asta il face sa ramana viu in mintea noastra, mai viu si decat ursuletii adevarati de la zoo.
39,99Lei 34,30Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Inainte de a-i afla aventurile, trebuie sa stiti ca ii place la nebunie mierea si ca poate sa rabde de foame cam o saptamana daca, in loc sa primeasca de mancare, prietenii ii citesc o poveste frumoasa. Produs publicat in 2014 de Editura Arthur; Data aparitiei: Ianuarie 2014; Format: 165x225 mm; Tip coperta: Cartonata; Numar pagini: 184.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok