Se Incarca...
SKU
2440507
Vanish Oxi Action Extra Hygiene Pudra indepartat pete 846g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Vanish Oxi Action Extra Hygiene Pudra indepartat pete 846g

Pudra pentru indepartat pete.
53,29Lei 46,79Lei
55,31Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Indeparteaza petele din prima spalare + Omoara 99,9% dintre bacterii. Vanish Oxi Action Extra Hygiene combina: Puterea Oxi Action de indepartare a petelor, care ataca toate tipurile de pete, chiar si pe cele dificile de grasime. Agenti speciali de igienizare, care indeparteaza eficient 99,9% dintre bacterii. Adaugati o masura de Vanish Oxi Action Extra Hygiene la fiecare spalare. Este sigur pentru tesaturi si poate fi folosit atat pentru rufe colorate, cat si albe. Dupa spalare cu Vanish Oxi Action Extra Hygiene, respectand instructiunile. Pentru pete dificile, poate fi necesara repetarea anumitor etape din proces.
30% agent de inalbire pe baza de oxigen, 5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, zeoliti, enzime, parfum. Contine acid peracetic, carbonati.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok