Se Incarca...
SKU
1036687
Varta Longlife Power Set baterii alcaline AA 4 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Varta Longlife Power Set baterii alcaline AA 4 bucati

Bateria alcalina Longlife Power AA de la Varta, este cea mai puternica dintre bateriile Varta. Dezvoltata special pentru dispozitive cu cerinte mari de energie.
14,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Perfecta pentru utilizarea dispozitivelor consumatoare de energie, cum ar fi jucariile cu telecomanda, accesorii pentru computer sau lanterne cu LED. Solutie de ambalare inteligenta si practica. Mecanismul inovator de deschidere/inchidere permite depozitarea simpla a bateriei. Instructiuni de utilizare: Respecta polaritatea (+/-). Nu arunca in foc. Nu reincarca. Nu dezasambla. Nu lasa la indemana copiilor. Nu utiliza baterii noi impreuna cu cele uzate. Nu utiliza in acelasi timp diferite marci sau diferite tipuri de baterii. Produs in Germania.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok