Se Incarca...
SKU
1036690
Varta Longlife Power Set baterii alcaline AAA 4 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Varta Longlife Power Set baterii alcaline AAA 4 bucati

Bateriile Varta reprezinta solutia optima de energie pentru toate dispozitivele dvs. de utilizare zilnica, de la jucarii si camere digitale pana la telecomenzi si multe altele.
14,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pentru a corespunde fiecarui tip de consum de energie, a fost dezvoltata gama Varta Longlife. Aceste baterii au o durata de viata foarte mare, astfel putand fi stocate perioade lungi de timp, perioada in care nu is pierd proprietatile. Instructiuni de utilizare: Respecta polaritatea (+/-). Nu arunca in foc. Nu reincarca. Nu dezasambla. Nu lasa la indemana copiilor. Nu utiliza baterii noi impreuna cu cele uzate. Nu utiliza in acelasi timp diferite marci sau diferite tipuri de baterii. Produs in Germania.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok