Se Incarca...
SKU
1784001
Vinul Cavalerului Pinot Noir vin rosu sec 13.5% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Vinul Cavalerului Pinot Noir vin rosu sec 13.5% alcool 0.75 l

Vin rosu intens colorat cu indicatie geografica recunoscuta Dealurile Munteniei si 13.5% volum alcool.
34,89Lei
46,52Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Se recomanda alaturi de carne alba sau vitel, pizza sau mezeluri, de preferat la o temperatura de 16 grade Celsius. Anul 2012 se va inscrie in istoria viticulturii romane, dar si europene ca un an complet iesit din comun: iarna s-a caracterizat prin perioade lungi cu temperaturi foarte scazute, primavara a fost foarte calda, inceputul verii ploios, iar vara si toamna s-au caracterizat prin temperaturi ridicate si regim hidric redus, ducand la o seceta prelungita chiar pana spre sfarsitul anului. Toate aceste fenomene au dus la scaderi cantitative importante, concentrari de zahar in fruct peste medie si la devansarea datei recoltei cu 3 saptamani fata de anii precedenti. Vinurile rosii ale acestui an sunt asadar mai concentrate si mai structurate decat cele de pana acum: cu o culoare mai intensa si o structura tanica mai marcata, va vor surprinde cu insusirile lor iesite din comun si cu potentialul de invechire superior anilor de productie anteriori.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteContine sulfiti.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare