Se Incarca...
SKU
2612020
Visbella Kit pentru reparat parbriz este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Visbella Kit pentru reparat parbriz

Kit-ul pentru reparat parbriz Visbella este un instrument conceput pentru repararea crapaturilor si fisurilor mici de pe parbriz in 30-50 de minute.
53,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest kit minimalizeaza aspectul crapaturilor si fisurilor si va preveni extinderea lor. Functioneaza prin inlocuirea aerului din crapaturi cu o rasina durabila., facand zona mai puternica decat initial. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, reparatiile trebuie facute imediat ce fisura apare si inainte ca crapatura sa fie umpluta cu praf si apa. Kitul contine: Push pin. Oglinda de lucru. Laveta. Garnitura adeziva. Inele de etansare. Suport montare. Rasina de reparare. Seringa speciala. Tub plastic. Lama de cutit. Folii pentru intarire. Marca: Visbella. Tip produs: kit reparat parbriz. Dimensiuni: 20x8x5.5 cm. Greutate: 0.088 kg.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok