Se Incarca...
SKU
2642537
Visbella Mastic pentru garnituri rosu 85 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Visbella Mastic pentru garnituri rosu 85 g

Mastic pentru garnituri rezistent la ulei, apa, inghet. Este ideal pentru tuburi tevi de intrare si de esapament, capete de cilindru, carburator si alte. Se usuca in siguranta ca o garnitura de etansare.
8,99Lei
105,76Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni: Suprafetele trebuie sa fie curate, uscate si fara ulei sau grasime. Perforati recipientul la capatul tubului metalic folosind capacul. Insurubati duza de aplicare taiati duza la marimea dorita. Aplicati o dunga de silicon uniform pe circumferinta suprafatei. Asamblati partile odata ce pe silicon se formeaza o pelicula. Formarea peliculei dureaza 8-12 minute. Indepartati siliconul excesiv. Siliconul se va usca intr-o ore se va intari complet in 18-24 ore. Siliconul neintarit provoaca iritatia ochilor si a pielii. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa si contactati imediat medicul. Nu lasati la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok