Se Incarca...
SKU
2655701
Vitakraft Kracker Pig Trio baton miere si nuci 168 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Vitakraft Kracker Pig Trio baton miere si nuci 168 g

Baton pentru porcusori de Guineea. Trio-Mix cu miere si grau spelta, cu stafide si arahide, cu fructe si fulgi de cereale.
23,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra intr-un loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Miere si grau spelta: cereale (grau spelta 1.6%), derivate de origine vegetala, minerale, seminte, miere 0.32%. Aditivi/kg: vitamina A: 8800 UI, vitamina D3: 880 UI, vitamina C: 800 mg. Stafide si arahide: cereale, arahide 11.6%, derivate de origine vegetala, minerale, fructe (stafide de Corint 2%), miere, uleiuri si grasimi. Aditivi/kg: vitamina A: 6600 UI, vitamina D3: 660 UI, vitamina C: 600 mg. Fructe si fulgi de cereale: cereale (fulgi de grau 3.2%, fulgi de ovaz 7.2%), derivate de origine vegetala, minerale, seminte, fructe 2%, miere. Aditivi/kg: vitamina A: 6600 UI, vitamina D3: 660 UI, vitamina C: 600 mg.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok