Se Incarca...
SKU
2654500
Voila spray crema pentru desert 250 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Voila spray crema pentru desert 250 ml

Produs indulcit, pe baza grasimi vegetale, pasteurizat-(tip) spray.
8,89Lei
35,56Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra la loc uscat la o temperatura cuprinsa intre 4-24 grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui. Pastrati la frigider inainte de utilizare. Agitati inainte de utilizare. Intoarceti recipientul cu duza in jos si apasati. Dupa utilizare spalati duza. Dupa desigilare pastrati in frigider si consumati in maxim doua saptamani. ATENTIE: recipient sub presiune. Poate exploda daca este incalzit. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu perforati sau ardeti chiar dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temp.ce depasesc 50 grade Celsius/122F. A nu se lasa la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok