Se Incarca...
SKU
2704951
Wet Hankies Extra Safe Antibacterial servetele umede 12 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Wet Hankies Extra Safe Antibacterial servetele umede 12 bucati

Dezinfecteaza mainile si obiectele. Sunt eficiente impotriva bacteriilor si virusurilor gripale H1N1 si H3N2, cat si impotriva coronavirus SARS-CoV-2.
3,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Umeziti-va mainile cu servetelul si pastrati-le umede cel putin 1 minut. Este important ca mainile sa ramana umede pe tot parcursul utilizarii. Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii si gura. A nu se utiliza in calitate de servetele pentru bebelusi. Potrivite pentru copii cu varsta de 3 ani si mai mult. Evitati utilizarea pe rani si piele iritata. Atentionari: A nu se lasa la indemana copiilor. A se feri de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise si alte surse de aprindere. Daca aveti nevoie de ajutor medical, pastrati la indemana pachetul sau eticheta. Cititi eticheta inainte de utilizare. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare