Se Incarca...
SKU
1790014
Whiskas Junior hrana umeda completa selectii clasice in sos pentru pui de pisica 4 x 100 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Whiskas Junior hrana umeda completa selectii clasice in sos pentru pui de pisica 4 x 100 g

Hrana umeda completa pentru pui de pisica.
10,76Lei
26,90Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de hranire: Accesati site-ul nostru web sau contactati telefonic linia noastra de servicii pentru informatii despre hranire. Oferiti apa proaspata. Oferiti hrana la temperatura camerei, pastrati excesul de hrana la rece timp de maxim 2 zile. Un pui de pisica cu varsta de pana la 3 luni are nevoie de 2 plicuri jumatate zilnic, un pui de pisica cu varsta intre 4 si 5 luni are nevoie de 3 plicuri zilnic, un pui de pisica cu varsta de pana la un an are nevoie de 3 plicuri jumatate zilnic. Recomandam combinarea hranei umede Whiskas Junior cu cea uscata. Pentru a evita accidentele prin sufocare, tineti pungile de plastic intr-un loc inaccesibil bebelusilor, copiilor si animalelor de casa. A se pastra inchis, la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Cu pui: carne si derivate de origine animala (42%, din care 94% natural, inclusiv 4% pui in fiecare bucatica), cereale, uleiuri si grasimi, minerale (0.6%), extracte din proteina vegetala, diverse zaharuri. Cu vita: carne si derivate de origine animala (42%, din care 94% natural, inclusiv 4% vita in fiecare bucatica), cereale, uleiuri si grasimi, minerale (0.6%), extracte din proteina vegetala, diverse zaharuri. Cu miel: carne si derivate de origine animala (42%, din care 94% natural, inclusiv 4% miel in fiecare bucatica), cereale, uleiuri si grasimi, minerale (0.6%), extracte din proteina vegetala, diverse zaharuri. Cu iepure: carne si derivate de origine animala (42%, din care 94% natural, inclusiv 4% iepure in fiecare bucatica), cereale, uleiuri si grasimi, minerale (0.6%), extracte din proteina vegetala, diverse zaharuri. Constituenti analitici (%): Proteina: 8.0, Continut de grasimi: 6.0, Materie anorganica: 1.6, Fibra bruta: 0.20, Umiditate: 83.5, Calciu: 0.30 mg. Aditivi per kg: Aditivi nutritionali: Vitamina B1: 29.4 mg, Vitamina C: 700 mg, Vitamina D3: 250 UI, Vitamina E: 140 mg, Taurina: 1100 mg, Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat): 1.3 mg, Iod (Iodat de calciu, anhidru): 0.32 mg, Fier (Sulfat de fier (II), monohidrat): 16.1 mg, Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat): 3.2 mg, Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat): 17.5 mg.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok