Se Incarca...
SKU
2290293
Winny dizolvant unghii cu acetona 100 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Winny dizolvant unghii cu acetona 100 ml

Acetona pentru lac de unghii.
3,89Lei
38,90Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Utilizare: Se indeparteaza lacul de unghii prin stergerea cu un tampon de vata/discheta textila imbibata in dizolvant. Atentie: Produs inflamabil. Iritant pentru ochi. Expunerea repetata poate provoca uscarea sau craparea pielii. Inhalarea vaporilor poate provoca somnolenta sau oboseala. Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la temperaturi de 5-25 grade Celsius, departe de orice flacara sau sursa de scantei. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati medicul. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok