Se Incarca...
SKU
2443738
Winny papuci dama casa este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Winny papuci dama casa

Papuci de casa dama cu model de frunze.
Perioada de garantie
1 luna
14,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dupa fiecare purtare incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Curatirea incaltamintei se face astfel: incaltamintea din piele naturala se curata cu a carpa moale sau cu o periei. Dupa cateva purtari se poate aplica un strat de culoare potrivita dupa care se lustruiesc cu peria; incaltamintea cu fete lac, piei metalizate, piele lacuita se curata de praf cu o carpa moale. Ea trebuie ferita de contactul direct cu solventi organici (alcool, acetona, etc). Petele de grasime se vor acoperi cu talc iar dupa 12 ore de curata. Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Incaltamintea se curata de praf cu perie de haine, uscata. Nu se introduce in masina de spalat. Nu folositi inalbitor Petele se pot indeparta folosind o solutie speciala pentru materiale textile, respectand instructiunile de utilizare ale producatorului incaltamintea cu fetele din inlocuitor se curata dupa fiecare purtare cu o carpa moale. Petele de grasime se vor curata cu o solutie apoasa de detergent. La toate categoriile de mai sus se interzice spalarea cu apa a incaltamintei. Se recomanda folosirea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte.
Specificatie
Perioada de garantie1 luna
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok