Se Incarca...
SKU
2458904
Worwo EMB419K sac aspirator 6 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Worwo EMB419K sac aspirator 6 buc

Perfect Bag distruge particulele alergene, reduce emisia de praf a aspiratorului pana la 99.9%, filtreaza particulele alergene (sporii de mucegai, particulele de praf), fiind unul dintre cele mai eficiente sacuri de aspirator de pe piata!
36,79Lei 16,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Permite aspiratorului sa functioneze mai silentios si mareste durata de viata a electrocasnicului.Perfect Bag are o durata de utilizare cu 60% mai mare.Datorita filtrarii multiple, eficienta este de trei ori mai mare in comparatie cu sacii traditionali de hartie.Astfel, poate fi umplut aproape complet.Procesul de fabricatie se desfasoara ultra-modern si in urma acestuia nu se produc foarte multe deseuri.Datorita tehnologiei de sudura ultrasonica a materialelor de filtrare, rata de deteriorare a acestora este cu 20% mai mica decat in cazul hartiei.Contribuie semnificativ la reducerea poluarii mediului, datorita procesului de productie in urma caruia nu rezulta ape reziduale si emisii de gaze.Calitatea este garantat superiaora!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare