Se Incarca...
SKU
2458910
Worwo WOMB01K sac aspirator 4 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Worwo WOMB01K sac aspirator 4 buc

Emisia de praf este redusa aproape la zero datorita sistemului de filtrare special. Perfect Bag mareste puterea de aspirare cu circa 20%, reducand astfel durata de timp necesara pentru aspirare, precum si consumul de energie electrica.
39,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Durata de utilizare mai mare: Perfect Bag are o durata de utilizare cu 60% mai mare (pana cand se blocheaza porii, ceea ce duce la reducerea fluxului de aer). Protejarea mediului: procesul de fabricatie pentru Perfect Bag se desfasoara pe o linie de fabricatie ultra-moderna si in urma acestuia nu se produc foarte multe deseuri. Calitate superioara: controlul complet electronic al calitatii pentru fiecare produs in parte elimina posibilitatea existentei discontinuitatilor la nivelul materialului de filtrare sau al zonelor de lipire.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok