Se Incarca...
SKU
2386744
Wunder Baum Vanilla odorizant auto lichid este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Wunder Baum Vanilla odorizant auto lichid

Odorizantul auto asigura un ambient proaspat si revigorant in habitaclul masinii dumneavoastre.
27,19Lei 25,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Deschideti capacul si indepartati sigiliul din sticluta. Infiletati capacul ermetic. Pentru a atarna sticluta treceti snurul prin inel. Nu faceti nod. Asigurati-va ca sticluta este la cel putin 3cm distanta de oglinda. Intoarceti sticluta in jos timp de 2-3 secunde pentru a elibera parfumul. Repetati atunci cand este necesar. Astfel pastrati intotdeauna sticluta in pozitie verticala. Nu lasati sticluta sau capacul in pozitie orizontala pe nici o suprafata. Atentie: A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu pielea, spalati cu multa apa si sapun. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok