Se Incarca...
SKU
2443248
Yo Sirop Capsuni 0.7L este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Yo Sirop Capsuni 0.7L

Yo Sirop Capsuni 0.7l
27,89Lei
39,84Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Specificatie
IngredienteZahar, sirop de glucoza-fructoza, apa, suc de fructe obtinut din concentrat de capsuni (min.10%), scorus negru soc si mere, acidifiant: acid citric, arome. Produs pasteurizat. Continut suc de fructe: min. 20%. Fara conservanti chimici si coloranti artificiali.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok