Se Incarca...
SKU
2579423
Zarea 7 stele bautura spirtoasa 40% alcool 0.7 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Zarea 7 stele bautura spirtoasa 40% alcool 0.7 l

Bautura spirtoasa premium cu 40% volum alcool. Deceniile de experienta in combinarea distilatelor din vin cu alcool din cereale reprezinta esenta unei bauturi fine, cu caracter.
59,49Lei
84,99Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Specificatie
IngredienteApa dedurizata, distilat de vin invechit, alcool etilic de origine agricola, zahar, macerate din plante si fructe, arome, emulsificator: glicerina, colorant: zahar caramelizat.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok